BALIKESİR / KARESİ - İnebey Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuzda 9 Mart 2016 tarihinde yapıldı. Sivil Savunma Kulübümüzün Ayşegül Işıl Eroğlu rehberliğinde planladığı tatbikat Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla yapılmıştır.

Ara

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk 77. Ölüm Yıl dönümünde öğretmenlerimiz Sibel Bostancıoğlu ve Öznur Çetin´in hazırladığı programla saygıyla anıldı. Okulumuzun panoları Atatürk resimleriyle öğretmenimiz Feridağ Kundakçı tarafından düzenlendi.

Ekm

Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 92.yılı ile ilgili porogram yapıldı.Okulumuz Edebiyat Öğretmeni Erkan BİLGİN ve Buğra HIŞIR rehberliğinde hazırlanan programda Cumhuriyetimizin ilan edilişi coşkuyla kutlandı.

Nis

16 Nisan 2015 Perşembe günü okulumuzda "Kutlu Doğum Haftası"ile ilgili program yapıldı.Ayrıca okulumuz bahçesinde lokma ikramı yapıldı.

Mrt

27 Mart 2015 Cuma günü Balıkesir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.Salim CONOĞLU "Okumak, Kitap ve Kitap Sevgisi" konulu konferans verdi.

Mrt

9/A sınıfı öğrencilerimizden Mert SOLAK Kocaeli´nin Gebze ilçesinde yapılan Muay Thai bölge şampiyonasında 1.olmuştur.Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Kültür Edebiyat Kulübü Öğrencileri Edebiyat Öğretmenimiz Nihal SICAKYÜZ rehberliğinde 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma programı hazırladılar.Aziz Şehitlerimiz yapılan programda rahmetle anıldı.

Ara

9-E Sınıfı 1143 Numaralı Öğrencimiz Sinem GÜRBÜZ 28-30 Kasım 2014 tarihinde yapılan Uluslararası TURKİSH OPEN 2014 Antalya Tekvando Turnuvasında Bireysel Olarak 3.takım olarak 2.oldu.Öğrencimizi ve ailesini tebrik ediyor,başarılarının devamını diliyoruz.

Kas

Okulumuz öğrencileri Gezi Kulübümüzün düzenlediği bir etkinlikle Eskişehir-Ankara gezisine katıldı.Gezi Kulübü Öğretmenimiz Semra TUNA rehberliğinde hazırlanan gezi, öğrencilerimiz için çok faydalı bir etkinlik olmuştur.